Καλωσόρισμα

Αυτές τις μέρες, που είμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, αναγκασμένοι να ζούμε μέσα στο σπίτι μας αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα δώρα της τεχνολογίας. Σκέφτηκα, λοιπόν, να φτιάξω ένα blog, για να επικοινωνούμε με κάποιο τρόπο!
Με τη βοήθεια των γονιών σας, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό..........Ας προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε, να μάθουμε!



Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης











Μια φορά κι έναν καιρό, κάπου κάποτε, σε μια χώρα λίγο κοντινή αλλά και λίγο μακρινή ζούσαν άνθρωποι πολλοί μέσα στα σπίτια τους. Δεν το είχαν επιλέξει οι ίδιοι. Τους το είχαν επιβάλλει.Έπρεπε, λέει, να μείνουν κλεισμένοι, για να ξανάρθει η Υγεία στη χώρα αυτή. Παράλληλα, στους δρόμους, στα πάρκα, στα γήπεδα και στις παιδικές χαρές κυκλοφορούσε ένας μάγος κακός και αποφασισμένος να τους αρρωστήσει όλους........Είχε πιει ένα μαγικό φίλτρο, χρόνια πριν κι έτσι ήταν αόρατος....Πρώτα από όλους, ήθελε να αρρωστήσει τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Γι'αυτό τον λόγο, τα παιδιά έπρεπε, καλύτερα, να είναι μακριά τους! Δύσκολο πράγμα, σας καταλαβαίνω!
Τα πιο μικρά παιδιά, να σαν και εσάς, αποφάσισαν να πολεμήσουν τον πονηρό μάγο, με τα δικά τους "όπλα". Έμειναν σπίτι τους και φρόντιζαν να πλένουν τα χέρια τους συχνά. Χρησιμοποιούσαν όλους τους κανόνες υγιεινής, που είχαν μάθει.....
Να σας πω ένα μυστικό:είμαι πολύ σίγουρη πως θα τα καταφέρουν  σύντομα! Υπομονή και θα το δουν όλοι!!
Με αγάπη
η δασκάλα σας